• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Δραστηριότητες

  drastiriotites_3

  Οι δραστηριότητες που προσφέρουμε στον παιδότοπο 3bees περιλαμβάνουν πολλά και ενδιαφέροντα ερεθίσματα, οπτικά, ακουστικά και βιωματικά.

  Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση και η χαρά στη συμμετοχή των παιδιών, η βοήθεια στην εκπαίδευση τους με ενδιαφέροντα και ελκυστικά παιχνίδια, η συμμετοχή και η συνεργασία μεταξύ τους, και η γνωριμία με το περιβάλλον μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες.

  Διαθέτουμε παιχνίδια και κατασκευές για όλες τις ηλικίες, με μεγάλη γκάμα θεματολογίας και ενδιαφερόντων. Τέλος, φιλοξενούμε παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις και γιορτές για παιδιά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Η διακόσμηση και τα παιχνίδια μας επιτρέπουν να δημιουργούμε όμορφα θεματικά πάρτυ με μεγάλη ποικιλία θεμάτων, αγαπημένων από τους μικρούς μας φίλους.

  Παιχνίδια

  Η γνωριμία με όσες περισσότερες αισθήσεις είναι η ιδανική κατάσταση για τα παιδιά στα πρώτα στάδια της ζωής τους, για να γνωρίσουν και να ενωθούν με το περιβάλλον τους. Η εικόνα και ο ήχος είναι εξαιρετικής σημασίας, όπως και η γεύση, η όσφρηση και η αφή. Σε αυτή την ηλικία, τα σχήματα, τα χρώματα, τα ζώα και η φύση πρωταγωνιστούν και προσελκύουν το ενδιαφέρον των παιδιών.

  drastiriotites

  Στο Baby Park διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια για τη βρεφική και προσχολική ηλικία, τα οποία είναι απόλυτα ασφαλή και πλένονται ή και αποστειρώνονται συχνά.

  drastiriotites_4

  Επιπλέον, έχουμε παιχνιδοκατασκευή με περισσότερες από 10 δραστηριότητες όπως το δάσος και το τούνελ, τα οποία προσελκύουν τα παιδιά προσχολικής αλλά και νηπιακής ηλικίας, προκαλώντας τα να συμμετέχουν σε εξερευνήσεις και περιπέτειες.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα