• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Προσχολική Αγωγή

  prosxoliki

  Η προσχολική αγωγή αναφέρεται στα πρώτα 5-6 χρόνια της ζωής του παιδιού, κυρίως στο διάστημα 2 με 5-6 ετών. Είναι γνωστό ότι ο εγκέφαλος ενός παιδιού παρουσιάζει μεγαλύτερη δραστηριότητα τα σε αυτό το διάστημα και ειδικότερα στα πρώτα τρία χρόνια της ζωής του. Η ανάπτυξη του εγκεφάλου φτάνει το 80% του μεγέθους ενός ενήλικα. Είναι ουσιαστικό για τους γονείς και τους συνοδούς, να αισθάνονται ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν τα απαραίτητα ερεθίσματα για την ανάπτυξη του παιδιού τους κατά την περίοδο αυτή.

  Βέβαια το οικογενειακό περιβάλλον μόνο του δεν είναι αρκετό, χρειάζεται επίσης και συμπληρωματική βοήθεια για να εξασφαλίσει στο παιδί την κατάλληλη εκπαίδευσηγια την σωματική, ψυχική και πνευματική του εξέλιξη. Το παιχνίδι, η δημιουργική απασχόληση, οι μορφωτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι μερικές από τις δράσεις που λειτουργούν συμπληρωματικά στην ανάπτυξη μαθησιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

  prosxoliki_2

  Σκοπός της προσχολικής αγωγής είναι η ικανοποίηση των βασικών αναγκών του παιδιού. Το παιδί, κατά την προσχολική του ηλικία, χρειάζεται μεγάλη ποικιλία, ποσότητα και ποιότητα εμπειριών για να γνωρίσει, να εξερευνήσει, να δημιουργήσει και να εκφραστεί. Η κατανόηση του φυσικού και του κοινωνικού περιβάλλοντος και η αλληλεπίδραση με αυτό, καθώς και οι σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα στο περιβάλλον που κινείται και ζει το παιδί, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη του. Επιπλέον, η συνύπαρξη με άλλα παιδιά είναι εξίσου σημαντική παράμετρος για την κοινωνικοποίηση και την ομαδικότητα του κάθε παιδιού. Το διαδραστικό παιχνίδι, η συνεργασία και η από κοινού προσπάθεια, η ευρηματικότητα, η σκέψη, η δράση και η αντίδραση, είναι μερικές από τις βασικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσονται από την συναναστροφή τους.

  Στον παιδότοπο 3bees, λαμβάνοντας υπόψιν μας όλες τις παραμέτρους της προσχολικής αγωγής, ενθαρρύνουμε τις μαθησιακές και κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών μέσα από ελκυστικές παιχνιδοκατασκευές και διαδραστικά παιχνίδια, βιωματικά, γνωστικά και φυσικά την συνύπαρξη με άλλα παιδιά.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα