• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Παιδικά Πάρτυ

  party

  Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο μας, στον παιδότοπο 3bees στο Γαλάτσι, έχουμε διακριτό χώρο που μπορούμε να φιλοξενήσουμε το παιδικό σας πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, μια γιορτή ή μια θεματική εκδήλωση για τα παιδιά. Μπορούμε να οργανώσουμε το παιδικό σας πάρτυ όπως το επιθυμείτε ή μπορείτε να επιλέξετε από τις διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις μας. Υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών και πολλές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης με το υπεύθυνο και έμπειρο προσωπικό μας, για να απασχοληθούν και να παίξουν ευχάριστα παιδιά όλων των ηλικιών.

  Επιπλέον, μπορούμε να φιλοξενήσουμε βαφτίσεις καθώς και για εκδηλώσεις παιδικών σταθμών, εταιρειών, κλπ., κατόπιν συννενόησης, σε ειδικές τιμές. Ο χώρος που φιλοξενούμε τις εκδηλώσεις είναι διακριτός με εύκολη και άμεση πρόσβαση και ορατότητα στο χώρο παιχνιδιού, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να τα παρακολουθούν συνεχώς, απολαμβάνοντας το καφέ, το γλυκό, το σνακ ή το φαγητό τους.

  Μπορούμε να αναλάβουμε και να παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για το πάρτυ σας όπως το φαγητό, το γλυκό, τα ροφήματα, τα δώρα, κατόπιν συνεννόησης. Θέλουμε εσείς να φροντίσετε μόνο για την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση τη δική σας και των παιδιών σας. Με την εμπειρία, την όρεξη και την αγάπη μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το πάρτυ σας θα είναι μια επιτυχία για μικρούς και μεγάλους.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα