• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Πάρτυ Γενεθλίων

  Οργανώστε το πιο όμορφο πάρτυ γενεθλίων στον χώρο μας!

  Στον παιδότοπό μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για να οργανώσετε, όπως ακριβώς επιθυμείτε το δικό σας πάρτυ γενεθλίων. Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για το πάρτυ γενεθλίων σας κατόπιν συνεννόησης.

  Στο χώρο μας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για ένα άρτια οργανωμένο παιδικό πάρτυ γενεθλίων όπως: την διάθεση φαγητού, ροφημάτων, προσφορά δώρων σε όλους τους λιλιπούτιους προσκεκλημένους, την τούρτα γεννεθλίων, animater, ή και κουκλοθέατρο.

  Θέλουμε εσείς να φροντίσετε μόνο για την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση τη δική σας και των παιδιών σας. Με την εμπειρία, την όρεξη και την αγάπη μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το πάρτυ σας θα είναι μια επιτυχία για μικρούς και μεγάλους.

  Τουρτά Γενεθλίων

  Η γλυκιά μας πινελιά!
  party_3

  Στον παιδότοπό μας μπορείτε να οργανώσετε το παιδικό πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε την τούρτα γενεθλίων όπως εσείς την επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης. Επιλέξτε μέγεθος, θέμα, γεύσεις και εμείς με μεγάλη μας χαρά δημιουργούμε το πιο γλυκό κομμάτι του παιδικού σας πάρτυ, ή του πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας.

  Χαιρόμαστε πολύ να δημιουργούμε τις γλυκιές πινελιές του παιδικού σας πάρτυ και ακόμη περισσότερη ικανοποίηση μας δίνει η χαρά στα μάτια των παιδιών όταν η τούρτα μας ..εξαφανίζεται!

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα