• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Ο Παιδότοπος

  paidotopos

  Ο παιδότοπος 3bees είναι ένας άρτια εξοπλισμένος και άνετος χώρος, εσωτερικά καταλαμβάνει 213 τμ και εξωτερικά 90 τμ, και έχει εύχρηστη και λειτουργική διαρρύθμιση. Θα βρείτε διακριτές περιοχές για την ψυχαγωγία των παιδιών, χωριστή περιοχή για πάρτυ, γιορτές και εκδηλώσεις και ξεχωριστό χώρο για τους συνοδούς με καφέ και σνακ.

  Όπως έχει αποδειχθεί και είναι ευρέως γνωστό, το παιχνίδι παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών, καθώς είναι ο πλέον κατάλληλος και αποδοτικός τρόπος μάθησης και εκπαίδευσης. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά δέχονται ερεθίσματα και αλληλεπιδρούν με αυτά, όπως και μεταξύ τους. Το παιχνίδι ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη σκέψη των παιδιών. Επιπλέον, προωθεί χαρακτηριστικά και ιδιότητες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση, συμβάλλοντας έτσι καθοριστικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς. Το παιδί μαθαίνει να κατασκευάζει, να ερευνά, να σκέφτεται και δημιουργεί μέσα από το παιχνίδι.

  paidotopos_2

  Με οδηγό τη γνώση και αυτά τα συμπεράσματα, στον παιδότοπο 3 bees επιλέγουμε με πολλή προσοχή τα παιχνίδια και τις παιχνιδοκατασκευές που σας προσφέρουμε. Θα βρείτε ονειρεμένες παιχνιδοκατασκευές που ενισχύουν και ζωντανεύουν τη φαντασία των παιδιών, όπως το διαδραστικό πάτωμα (interactive floor), το δάσος, το τούνελ, κ.α.

  Για τα μικρότερα παιδιά μικρότερης ηλικίας θα βρείτε baby park με ελκυστικά παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία τους, όπως επίσης και φουσκωτό τραμπολίνο και πολλές άλλες δραστηριότητες. Ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε τακτικά τα παιχνίδια, ώστε να διατηρούμε πάντα υψηλά το ενδιαφέρον των παιδιών, προσφέροντας τους συνεχώς νέα ερεθίσματα και εικόνες.

  paidotopos_3

  Όλες τα παιχνίδια και οι παιχνιδοκατασκευές που διαθέτουμε είναι ασφαλή και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα του ΕΒΕΤΑΜ (ΕΛΟΤ).

  Διαβάστε περισσότερα για την φιλοσοφία 3bees, το Προσωπικό μας και την ασφάλεια που θεωρούμε τόσο σημαντική, στον παιδότοπό μας.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανα πάσα στιγμή στη σελίδα επικοινωνίας.

  Ωράριο λειτουργίας του παιδότοπου 3bees

  Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 21:30
  Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22:00
  Αργίες και Γιορτές: 10:00 – 22:00

  Δείτε περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνήστε με τους παιδότοπους 3bees στην σελίδα επικοινωνίας.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα