• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Ασφάλεια

  asfalia

  Όλοι οι χώροι και οι παιχνιδοκατασκευές στον παιδότοπο 3bees, είναι σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές του ΕΒΕΤΑΜ (ΕΛΟΤ).

  Η ασφάλεια, η υγιεινή και η καθαριότητα είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας, τις οποίες και έχουμε ενσωματώσει στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία του ΕΛΟΤ. Επιπλέον, το προσωπικό που απασχολούμε είναι εξειδικευμένοι παιδαγωγοί με γνώσεις, εμπειρία και ευχάριστη διάθεση που αγαπούν και απολαμβάνουν τις ώρες με τα παιδιά στο ευχάριστο περιβάλλον του παιδότοπου 3bees.

  Ως γονείς, κατανοούμε τη σημαντικότητα της ασφάλειας στο χώρο του παιχνιδιού και γι’αυτό φροντίζουμε πάντα να σας εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να κινούνται, να παίζουν και να εξερευνούν ελεύθερα και με ασφάλεια. Ο χώρος μας είναι άρτια εξοπλισμένος και άνετος, εσωτερικά καταλαμβάνει 213 τμ και εξωτερικά 90 τμ, και έχει εύχρηστη και λειτουργική διαρρύθμιση. Θα βρείτε διακριτές περιοχές για την ψυχαγωγία των παιδιών, χωριστή περιοχή για πάρτυ, γιορτές και εκδηλώσεις και ξεχωριστή αίθουσα για τους συνοδούς με καφέ και σνακ.

  Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από υψηλής παιχνιδοκατασκευές και παιχνίδια, σχεδιασμένα με βάση τις ανάγκες των παιδιών. Εκτός από τα παραδοσιακά, κλασσικά παιχνίδια, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες όπως το interactive floor, το οποίο προσφέρει 20 διαφορετικές δραστηριότητες στα παιδιά. Και βέβαια προσφέρουμε πολλές επιλογές σε εκπαιδευτικά, επιτραπέζια και παιχνίδια κατασκευών και δημιουργικότητας. Τα πατώματα στον εσωτερικό χώρο είναι κατασκευασμένα από υλικό PVC, είναι ανθεκτικά σε πτώσεις και αντιολισθιτικά. Επίσης έχουν ISO πιστοποίηση.

  pistopiisi_logo

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα