• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Φιλοσοφία

  filosofia

  Ως οικογενειακή επιχείρηση και γονείς 3 παιδιών, έχουμε ζήσει τη βρεφική ανάπτυξη και ζούμε πλέον την παιδική ανάπτυξη προσωπικά και σκεφτόμαστε πρωτίστως σαν «πελάτες». Αυτός είναι ο λόγος που στον παιδότοπο 3bees, ασχολούμαστε πολύ σοβαρά με το αντικείμενο μας, το παιχνίδι και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη του παιδιού σε όλα τα στάδια της ζωής του.

  Εστιάζουμε ολοκληρωτικά στην ψυχαγωγία του παιδιού, με μεγάλη ποικιλία από διασκεδαστικά, δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια που απευθύνονται σε διάφορες ηλικίες και καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες από βρέφη μηνών μέχρι και μεγαλύτερα παιδιά.

  filosofia_2

  Όπως είναι γνωστό, το παιχνίδι ενθαρρύνει και ενισχύει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Επιπλέον, προωθεί χαρακτηριστικά και ιδιότητες όπως η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και διαμόρφωση του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς. Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί εκπαιδεύεται, κατασκευάζει, ερευνά, σκέφτεται και δημιουργεί – αναμφίβολα είναι ο πλέον διασκεδαστικός τρόπος μάθησης και παιδείας. Οι κινητικές, κοινωνικές και οι ατομικές δεξιότητες που αναπτύσσει το παιδί μέσα από το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την αυτοεκτίμηση, είναι τα βασικά συστατικά που του χρειάζονται για να γίνει ένας σίγουρος, επιτυχημένος και ευτυχισμένος ενήλικας.

  Σκοπός μας είναι η παροχή άριστων υπηρεσιών ψυχαγωγίας για τα παιδιά, με υψηλής ποιότητας παιχνιδοκατασκευές και μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη παιχνιδιών, πάντα με την ασφάλεια που αναζητούν οι γονείς και οι συνοδοί για τα παιδιά τους. Πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην ψυχαγωγία και στο παιχνίδι και γι’αυτό δραστηριοποιούμαστε και σε κοινωνικό επίπεδο.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα