• Παιδότοποι 3bees - Καλως ήλθατε στον ιστότοπό μας
  Παπαφλέσσα 84, 11147, Γαλάτσι

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 2132052 - Κιν.: 693 4801119

 • Προσωπικό

  prosopiko

  Το προσωπικό που απασχολούμε στον παιδότοπο 3bees διαθέτει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στην παιδική αγωγή, την ανάπτυξη προσχολικής και νηπιακής ηλικίας και φυσικά στην ψυχαγωγία του παιδιού.

  Θεωρούμε ότι οι σχέσεις και οι εμπειρίες που αποκτούν τα παιδιά στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής τους επηρεάζουν σημαντικά το μέλλον τους. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι το ο εγκέφαλος ενός παιδιού παρουσιάζει μεγαλύτερη δραστηριότητα τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του και η ανάπτυξη φτάνει το 80% του μεγέθους του εγκεφάλου ενός ενήλικα.

  Κατά την περίοδο αυτή, το παιχνίδι παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους γονείς και τους συνοδούς να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον με αξιόπιστους και έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν τα παιδιά.

  prosopiko_2

  Η εμπειρία, εξειδίκευση, η ανασχόληση με διάφορες ηλικίες και η προσέγγιση είναι προσόντα που διαθέτει το προσωπικό μας όπως επίσης και πολύ αγάπη και όρεξη για αυτό που κάνουμε. Γι αύτο και τα παιδιά αισθάνονται άνετα και οικεία σε ευχάριστο περιβάλλον, παίζοντας και περνώντας ευχάριστα την ώρα τους. Λαμβάνοντας υπόψιν μας τις διαφορετικές ανάγκες και την προσέγγιση που χρειάζεται κάθε ηλικία κατά την βρεφική, την προσχολική αλλά και τη νηπιακή περίοδο, το προσωπικό μας ενθαρρύνει και υποδεικνύει διασκεδαστικές δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών και ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του παιδιού μέσα από το παιχνίδι. Επιπλέον, προτρέπουμε και τη συμμετοχή των γονέων και των συνοδών, όταν αυτοί το επιθυμούν, ώστε μέσα από τις κοινές δραστηριότητες να κατανοούν καλύτερα την ανάπτυξη των παιδιών τους.

  Εκτός από το παιχνίδι και τις δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, το προσωπικό μας είναι στη διάθεση των γονέων και συνοδών για συζήτηση θεμάτων σχετικών με την παιδική ανάπτυξη.

 • Παιδότοποι 3bees logo

 • 3bees Playgrounds

  Παπαφλέσσα 84, Γαλάτσι 11147

  Τηλ.: 210 2132052

  E-mail:

 • Τελευταία Νέα